Vés al contingut (premeu Retorn)

Sou a: Inici / correu UPC v2 / FAQ / Agenda / Que significa i com puc canviar la privacitat dels esdeveniments de la meva agenda?

Que significa i com puc canviar la privacitat dels esdeveniments de la meva agenda?

La privacitat d'un esdeveniment indica com es veurà des del compte de correuUPC d'un altre usuari.

Quan s'afegeix un esdeveniment a l'agenda de correuUPC per defecte es crea de tipus Confidencial però al formulari de nou esdeveniment pots escollir entre tres tipus de privacitat: 

  • Públic: Es pot veure tota la informació de l'esdeveniment i quina franja horària està ocupant.
  • Confidencial: es pot veure la data i franja horària ocupada, però no més informació sobre aquest esdeveniment.
  • Privat: Ningú pot veure ni l'esdeveniment ni la franja horària

Les agendes de correuUPC per defecte només donen visibilitat als altres usuaris de data i hora dels esdeveniments. Una altra persona amb correuUPC no pot veure els esdeveniments públics de la teva agenda a no ser que la comparteixis amb ella o bé que tu modifiquis manualment les preferències de visibilitat de la teva agenda.

Per canviar aquestes preferències has d'anar al menú d'eines > "Agenda" i a "Classificació per defecte dels esdeviments" seleccionar del menú desplegable quina visibilitat per defecte volem per als esdeveniments.

Un calendari del CorreuUPC pot tenir esdeveniments de tres tipus

                - Públic              
                - Confidencial  
               -  Privat               

A cada tipus d'esdeveniment se li pot configurar un d'aquests permisos de visibilitat:

               -  "Cap":                            No es permet veure res
               - "Veure data i hora":  Pots veure la data i hora programada d'un esdeveniment, però res més.
               - "Veure-ho tot":           Pots veure la data i hora programada, el títol, notes i enllaços annexats als esdeveniments.
               - "Respondre a:             Ídem que "Veure-ho tot" i a més pots acceptar/rebutjar invitacions.
               - "Modificar":                 Ídem que "Respondre a" i a més pots modificar tots els atributs de l'esdeveniment.


Els permisos d'un Calendari (quins usuaris i que poden consultar) es poden mostrar clicant damunt de la icona dels 3 punts verticals del calendari i escullir l'apartat  "Compartir" del menú.

A l'apartat "Compartir", un calendari sempre té per defecte dos usuaris especials, "Accés Public" i "Qualsevol usuari autenticat":

- "Accés Public":

Permet configurar la visualització dels esdeveniments d'un calendari sense haver d'autenticar-se al CorreuUPC.

Aquest usuari especial per defecte no permet visualitzar cap tipus esdeveniment perquè té definit, pels 3 tipus d'esdeveniments (Public, Confidencial i Privat), els permisos de visibilitat següents

     - Públic:                Cap                     => no es pot visualitzar i no s'inclou al temps lliure-ocupat del calendari
     - Confidencial:   Cap                     => no es pot visualitzar i no s'inclou al temps lliure-ocupat del calendari
     - Privat:                Cap                     => no es pot visualitzar i no s'inclou al temps lliure-ocupat del calendari


- "Qualsevol usuari autenticat"

Permet configurar la visualització dels esdeveniments d'un calendari per qualsevol usuari autenticat al correUPC.

Aquest usuari especial té definit per defecte, pels 3 tipus d'esdeveniments (Public, Confidencial i Privat), els permisos de visibilitat següents:


     - Públic:                Veure data i hora   => només visualitzar el temps lliure/ocupat
     - Confidencial:   Veure data i hora   => només visualitzar el temps lliure/ocupat
     - Privat:                Cap                       => no es pot visualitzar i no s'inclou al temps lliure-ocupat del calendari

NOTA: si voleu amagar completament els esdeveniments del vostre calendari a la resta d'usuaris del CorreuUPC haurieu de configurar:


     - Públic:                Cap                     => no es pot visualitzar i no s'inclou al temps lliure-ocupat del calendari
     - Confidencial:   Cap                     => no es pot visualitzar i no s'inclou al temps lliure-ocupat del calendari
     - Privat:                Cap                     => no es pot visualitzar i no s'inclou al temps lliure-ocupat del calendari



A l'apartat "Compartir" es poden afegir altres usuaris del correuUPC, on per defecte se'ls donaran els permisos

                 - Públic:                Veure data i hora   => només visualitzar el temps lliure/ocupat
                 - Confidencial:   Veure data i hora   => només visualitzar el temps lliure/ocupat
                 - Privat:                Cap                       => no es pot visualitzar i no s'inclou al temps lliure-ocupat del calendari

i a mes se'ls podrà podran activar els permissos addicionals de:
 
               - Aquesta persona pot crear elements en el meu calendari.
               - Aquesta persona pot eliminar elements del meu calendari.