Vés al contingut (premeu Retorn)

Com puc revisar la correcció ortogràfica abans d'enviar un missatge?

Quan redacteu o bé responeu un missatge des del client web, disposeu d'un botó"Comprovar ortografia" que, en prémer-lo, revisa el text que esteu escrivint. Per canviar l'idioma de correcció al missatge, seleccioneu-lo del desplegable.

 

Nota: L'idioma de correcció que aplica per defecte serà el que tingueu predefinit a "Eines" ( > "Preferències" > "Preferències globals" > "Idioma i hora" > "Selecciona l'idioma preferit:".

Un cop comprovada l'ortografia, només cal que premeu el botó "Tornar al mode d'edició" per continuar editant el cos del missatge.

Si voleu predeterminar que es faci sempre la correcció ortogràfica abans d'enviar un missatge, heu d'activar aquesta opció accedint al menú "Eines" () > "Preferències" > "Correu" >"Redacció" on heu de marcar la casella " Voleu revisar l'ortografia abans d'enviar un missatge?".