Vés al contingut (premeu Retorn)

Com puc treure la visualització prèvia dels missatges?


Podem treure la visualització prèvia dels nostres missatges, de manera que al accedir a la nostra bustia només veiem la llista de missatges.

Com treure la visualització prèvia si consulto la meva bustia via web?


Un cop haguem accedit a la nostra bustia des del navegador, ens trobarem que en la part superior dreta tenim la opció Altres amb una fletxa negra que va cap avall.

Al seleccionar aquesta fletxa es desplegarà un menú que ens mostrara diferents opcions. Haurem de triar la primera opció Ocultar la visualització prèvia per treure la visualització prèvia dels missatges.

                                           

                                                            correu_altres_previsualitzacio.png


Com treure la visualització prèvia si consulto la meva bustia amb Mozilla Thunderbird?


Per treure la visualització prèvia amb el Thunderbird, haurem d'anar al menú* principal a la opció Visualitza > Format i desmarcarem la opció Subfinestra de missatge. Veurem que automàticament desapareixerà la finestra inferior on visualitzaven prèviament els missatges, i passarem a veure els missatges en forma llista.

Una altre forma rapida de canviar aquesta vista és, amb el Mozilla Thunderbird obert,  prémer la tecla F8 del nostre teclat. Amb prémer una vegada serà suficient per activar o desactivar la visualització prèvia de missatges.

* En cas de que no visualitzeu el menú del Thunderbird el podeu activar seguint aquests passos.