Vés al contingut (premeu Retorn)

Com edito la meva configuració de privadesa a la plataforma?

Per editar la configuració de privadesa, aneu a la secció Privadesa de la pàgina Configuració.

Es pot accedir a aquesta pàgina directament des de la pàgina de perfil o des del menú desplegable de la capçalera.

General

Per a cadascuna de les opcions de configuració de la pàgina Configuració de privadesa, podeu decidir qui pot veure la vostra informació o contactar amb vosaltres:

  • Tots: quan l'opció està configurada en Tots, tots els usuaris podran veure aquesta informació o contactar amb tu d'aquesta manera. Nota: la configuració de l'administrador pot impedir que tots o alguns usuaris vegin aquesta informació.
  • Relacions de mentoria: quan aquesta opció està seleccionada, només els usuaris que tinguin una relació de mentoria amb tu podran veure aquesta informació o contactar amb tu d'aquesta manera.
  • Amaga: aquesta opció amagarà els vostres detalls/mètode de contacte a tots els usuaris. Nota: l'administrador podrà veure tota la informació que heu introduït al vostre perfil.

Qui pot veure el teu número de telèfon?

El vostre número de telèfon pot aparèixer al vostre perfil, depenent de la configuració de la vostra institució.

Qui pot veure la teva adreça de correu electrònic?

La vostra adreça de correu electrònic pot aparèixer al vostre perfil, depenent de la configuració de la vostra institució.

 

Qui pot veure la teva ubicació (ciutat, estat i país) al teu perfil?

La vostra ciutat, estat i país (mai la vostra adreça exacta) apareixen al vostre perfil. A més, els usuaris poden cercar per ubicació al directori per trobar mentors i connexions a la seva àrea.

Qui et pot enviar missatges?

És possible que altres usuaris us puguin enviar missatges, depenent de la configuració de la vostra institució.

Missatgeria de xarxes socials

Us animem a afegir opcions de missatgeria a les xarxes socials al vostre perfil. Això permetrà altres formes de comunicar-se amb el seu mentor o mentora.

Qui pot contactar amb tu via Skype?

Aquesta opció permet als usuaris xatejar-vos o trucar per vídeo a Skype.

Qui pot contactar amb tu a través de Facebook Messenger?

Aquesta opció permet als usuaris enviar-te missatges a Facebook; no cal que siguis amics de Facebook amb l'altra persona perquè això funcioni.

Qui pot contactar amb tu a través de Google Hangouts?

Aquesta opció permet als usuaris xatejar o organitzar una videoconferència amb tu a través de Google Hangouts.

Qui et pot enviar una invitació de Google Calendar?

Si un altre usuari s'uneix a la plataforma amb Google, o afegeix Google com a mètode d'inici de sessió, pot enviar invitacions de Google Calendar a altres usuaris.