Vés al contingut (premeu Retorn)

Com puc eliminar el meu compte?

Per eliminar el vostre compte de la plataforma, aneu a la pàgina de configuració del vostre compte.

Es pot accedir a aquesta pàgina directament des de la pàgina de perfil o des del menú desplegable de la capçalera.

Feu clic al botó ELIMINAR EL COMPTE a la part inferior de la pàgina.

Confirmeu que voleu suprimir el vostre compte. Nota: un cop suprimit el vostre compte, ja no tindreu accés a la plataforma i caldrà que us torneu a registrar si voleu unir-vos de nou en el futur. També se suprimirà qualsevol contingut que hagis publicat o missatges que hagis enviat.