Vés al contingut (premeu Retorn)

Com poden contactar amb mi, la resta de membres de la plataforma?

Per maximitzar les oportunitats de treballar en xarxa a la plataforma, hi ha diverses maneres de posar-se en contacte amb altres persones i de què es posin en contacte amb tu. Podeu editar la vostra configuració de privadesa  i decidir qui pot veure les vostres dades de contacte i com els usuaris poden contactar-vos.

Missatgeria de xat

En funció de la configuració de l'administrador, els usuaris us podran enviar un missatge de xat des de la vostra pàgina de perfil. Aquest missatge es mostrarà als teus Missatges , també rebràs una notificació per correu electrònic quan t'hagi enviat un missatge.

Skype i Facebook Messenger

Connecteu-vos fàcilment amb els vostres mentors i aprenents afegint Skype i/o Facebook Messenger al vostre perfil.

Afegiu el vostre nom d'usuari de Skype i/o Facebook a l'edició del vostre perfil per habilitar aquestes opcions.

Invitació de Google Calendar

Si un altre usuari s'ha unit a la plataforma amb el seu compte de Google, us podrà enviar una invitació al calendari. Si només voleu rebre invitacions a reunions dels vostres mentors/tutorials, podeu editar els vostres permisos a la configuració de privadesa.

Enllaços a xarxes socials

Si voleu que altres es connectin amb vosaltres a les xarxes socials, podeu afegir enllaços als vostres comptes de Facebook, Twitter, Instagram, YouTube i Flickr. Si us heu unit a la plataforma amb LinkedIn, també es mostrarà la icona de LinkedIn.

Sol·licituds i ofertes d'ajuda o mentoria

Si heu ofert ajuda i/o mentoria, o heu indicat que cerqueu ajuda i/o mentoria, altres usuaris us podran enviar sol·licituds i ofertes d'ajuda i/o mentoria.

Un cop estigueu en una relació de mentoria, els vostres mentors i mentores també us poden contactar des de la secció Relacions de mentoria.

Correu electrònic i número de telèfon

Depenent de la configuració de l'administrador, el vostre correu electrònic i el vostre número de telèfon poden ser visibles per a altres usuaris. Si voleu ocultar aquests detalls, podeu editar la vostra configuració de privadesa.