Vés al contingut (premeu Retorn)

Com tornar a marcar un missatge com no llegit

Quan obriu un missatge des de l'entorn web o bé el visualitzeu al panell de visualització prèvia, queda marcat com "Llegit".

Per tornar a marcar-lo com missatge nou per tractar-lo amb posterioritat, l'heu de seleccionar i fer botó dret del ratolí. Premeu l'opció "Marca-ho com a:" > i desmarqueu "Llegit":

D'aquesta forma el missatge tornarà a mostrar-se en negreta amb la marca de missatges no llegits.

Si seleccioneu varis missatges llavors heu de fer botó dret del ratolí i seleccionar l'opció "Desmarcar com a:" > "Llegit":