Vés al contingut (premeu Retorn)

Quan reenvio un missatge aquest no inclou els fitxers adjunts

Per defecte quan reenviem un missatge a una altra persona mitjançant el botó "Reenvia", no s'inclouen els fitxers adjunts.

Si voleu reenviar un missatge i que sí s'incloguin els fitxers que portava annexats originalment, cal que premeu al desplegable "Reenvia" i seleccioneu "Fitxer adjunt i cos del missatge"

 

Si preferiu predeterminar aquesta opció per cada vegada que reenvieu un missatge, ho podeu fer anant al menú "Eines"  > "Preferències" > "Correu" > "Mostra les preferències avançades" > "Reenviaments" on heu de seleccionar del desplegable "Com a text i com a missatge adjunt"

Premeu "Desa" per què es guardin els canvis i a partir de llavors quan reenvieu un missatge amb el botó "Reenvia" s'annexarà de forma automàtica el missatge original complet, inclosos els fitxers que portés annexats.