Vés al contingut (premeu Retorn)

Sou a: Inici / Google Workspace / FAQ / Meet: torna a demanar admetre a cadascun dels participants

Meet: torna a demanar admetre a cadascun dels participants

La setmana de 15 de març Google ha activat una nova funcionalitat que permet a l'organitzador finalitzar la reunió per tothom, i té un efecte col·lateral en el cas que tornem a fer servir un altre dia la mateixa sala de Meet: es desactiva l'accés ràpid, que permet als participants entrar directament a la reunió sense demanar-ho.

 

Com finalitzar la reunió?

Quan l'organitzador d'un Meet abandona la reunió surt el següent pop-up:

Meet: popup sortida

- Si surt de la trucada la resta de participants poden continuar fent la reunió, i l'accés ràpid segueix configurat tal com el teníem

- Si finalitza la trucada tothom surt fora, i es deshabilita l'accés ràpid.

En el cas de finalitzar la trucada, si fem servir més endavant la mateixa sala de Meet, tenim dues opcions::

- O activem de nou l'accés ràpid i tots els convidats entraran directament

- O tots els participants hauran de demanar permís per entrar i l'organitzador els haurà d'anar admetent

 

Com activar de nou l'accés ràpid?

Ho podem activar des del calendar o també dins del mateix Meet.

 

Com acceptar de cop totes les peticions d'admissió a la reunió?

Dins del mateix Meet pots acceptar totes les peticions d'accés pendents:

arxivat sota: , , , , , ,