Vés al contingut (premeu Retorn)

Errors coneguts

El sistema a la versió 2.3 té la següent restricció: Els gestors han de formar part d'algun dels grups que poden reservar el recurs que gestionen. Dit d'una altra manera, si un gestor crea o edita un recurs, es posa a ell com a gestor i en el camp "Qui pot reservar?" selecciona grups als quals ell no pertany, quan faci clic sobre el botó "desa" "perdrà" el recurs, és a dir, no li apareixerà a la llista de recursos que ell gestiona.