Vés al contingut (premeu Retorn)

Sou a: Inici / Reserva de Recursos / FAQ / Vull modificar o anular una reserva

Vull modificar o anular una reserva

Les reserves no es poden modificar, però si que es poden anular. Per fer-ho s'ha d'anar a l'opció de menú "Les meves reserves", i a la secció "Properes reserves" cercar la reserva en qüestió i fer clic sobre la icona d'esborrar.