Vés al contingut (premeu Retorn)

Sou a: Inici / Equip de treball / Documentació / Configuració d'eduroam en equips multiusuari

Configuració d'eduroam en equips multiusuari

 

Per a fer la instal·lació i configuració d’eduroam per a qualsevol tipus d’equip multiusuari:

  1. Equips amb imatge congelada que es regeneren cada vegada que s'inicien, com equips d’aules i equips de préstec.
  2. Equips amb usuari convidat que cada vegada que s'inicia la sessió es torna a la configuració inicial i s'esborren els documents.
  3. Equips que utilitza més d'una persona compartint credencials.
  4. Equips que utilitza més d'una persona amb credencials diferenciades per persona.

Cal fer servir l’instal·lador d’eduroam que es pot descarregar del lloc: https://cat.eduroam.org/

L’instal·lador d’eduroam obliga a introduir un nom d’usuari i una contrasenya per completar la instal·lació que després es queda emmagatzemat. Es pot escriure un nom a mode d’exemple que serveixi per indicar a l’usuari ha d’introduir el seu, per exemple: nom.cognom@upc.edu

Recomanacions pels equips:

  1. Equips que utilitzen més d'una persona compartint credencials. Poden guardar les seves credencials en el seu usuari.
  2. Equips que utilitza més d'una persona amb credencials diferenciades per persona. S'ha de recomanar que no marquin l'opció guardar les credencials d'eduroam. Es pot deixar una nota a l'escriptori tipus “En l'accés eduroam no seleccionis guardar les credencials”, la resta d'usuaris de l'equip podran navegar amb el seu usuari.