Vés al contingut (premeu Retorn)

Baixes dels comptes de Google

En el moment en què finalitza la vinculació d'una persona amb la UPC es produiran els següents canvis al seu compte Google:

  • El compte entra en un període de carència durant el qual l'usuari continua tenint accés al seu correu Gmail, Drive i als altres serveis que tenia activats. Les persones amb les quals té compartits fitxers continuen tenint-hi accés
  • A partir del moment en què finalitza el període de carència la UPC podrà esborrar definitivament tots els documents i la informació associats al compte. Això no afecta els documents de les unitats compartides.

A tenir en compte sobre a la compartició de documents:

Unitats compartides

Es recomana l'ús de les unitats compartides quan compartim documents entre els participants d'un grup de treball, ja que tots els membres són propietaris dels documents, i si un membre abandona el grup no cal transferir la propietat dels documents.

Transferència de la propietat d'un document

Respecte als documents ubicats a la unitat personal del Drive del compte, la persona que es desvincula de la UPC pot considerar si vol transferir la propietat a un altre usuari