Vés al contingut (premeu Retorn)

Sou a: Inici / Google Workspace / Notificacions GSuite / Meet: l'organitzador pot finalitzar la reunió per tots els participants

Meet: l'organitzador pot finalitzar la reunió per tots els participants

L'organitzador d'un Meet pot finalitzar la classe o la reunió, de manera que tots els participants l'abandonin. Meet permet a l'organitzador escollir entre sortir ell sol o bé que finalitzi per tothom.

Als Meets que estan programats per repetir-se, com per exemple classes calendaritzades recursivament, aquesta nova funcionalitat interacciona amb la funcionalitat d'Accés ràpid: si l'accés ràpid està activat i l'organitzador opta per finalitzar la reunió per tothom, la pròxima vegada que es faci servir el mateix enllaç de Meet  l'accés ràpid estarà desactivat, i s'ha de tornar a activar si es necessari.