Vés al contingut (premeu Retorn)

Sou a: Inici / Google Workspace / Notificacions GSuite / Meet: possibilitat de silenciar a tothom a la vegada

Meet: possibilitat de silenciar a tothom a la vegada

L'organitzador d'un Meet tindrà la possibilitat de silenciar a tots els participants, i d'aquesta manera evitar interrupcions.

Una vegada els ha silenciat l'organitzador no pot reactivar-los, però cada usuari ho podrà fer si li calgués.

De moment estarà disponible a partir de mitjans de març pels usuaris que es connectin des d'un navegador d'escriptori, i més endavant s'aniran afegint altres dispositius.