Vés al contingut (premeu Retorn)

Sou a: Inici / Google Workspace / Notificacions GSuite / Meet: privacitat compartint pantalla amb les notificacions silenciades

Meet: privacitat compartint pantalla amb les notificacions silenciades

Quan compartim pantalla Chrome amagarà automàticament el contingut de les notificacions web emergents. Quan deixem de compatir pantalla es tornaran a mostrar automàticament.

Aquesta nova funcionalitat vol reduir les distraccions i l'exposició accidental d'informació personal o sensible mentre s'està compartint pantalla.